Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] The Elder Scrolls V : Skyrim

Yuriy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż od dnia dzisiejszego tzn. 11.11.11 możemy zagrać w kultową grę z cyklu TES a mianowicie Skyrim.

Tych którzy już grę nabyli lub zamierzają nabyć i chcieliby się dowiedzieć czy wgl warto zapraszam do ogólnej dyskusji na jej temat.

Pozwólcie iż zacznę.

Czy według was Skyrim jest odpowiednią kontynuacją poprzednich serii czy też może odbiega od całego TES'a ? Czytałem wiele na jej temat i ponoć jest to dobra kontynuacja lecz chciałbym usłyszeć zdanie fanów oraz graczy którzy już nabyli ową gierkę. ( od dzisiaj zbieram na nią ;p)

@edit

A tu coś czym szczyci się Skyrim :

Walka ze smokiem (HD):

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Jako iż póki co nie widzę żeby ktoś coś napisał tutaj to wstawię parę filmików prezentujących grę które mogą was zachęcić do jej nabycia ;]

Pierwsze 10 minut gry z Polskiej wersji językowej. :

Walka ogólna :

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Może ty będziesz wiedział/a Więc jak w moim poście mam problem z obrazem w menu wszystko jest git ale jak grasz czyl np jak jedziesz powozem

to mam takie czarne plamy/kreski może zdołasz mi pomóc

Opublikowano

Matis co do twojego problemu to nie wiem jak miałbym tobie pomóc ale oczywiście jeżeli masz oryginalną wersję gry to wejdź na oficjalną stronę skyrim i potem na forum i tam napisz powinni tobie pomóc.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

hmm a na jakich chcesz ustawieniach grać ? Przede wszystkim to kartę zmień najlepiej na jakąś słabą 1 gb bo to nie dużo kosztuje i wtedy nie będziesz miał może tych kresek bo główny problem u ciebie do karta .

1318801632-U103988.png

Opublikowano

właśnie wiem karta Nvidia 8600 252 mb chyba. Teraz się rozglądam za kartami.

tera widziałem kompa za 1524zł karta Geforce 520 GT Ram 4 GB procek chyba 4x3.18 i to tyle.

A jeśli chodzi o moje wymagania odnośnie gry.

Najlepiej żeby chodziła na najwyższych czyli około 1280x1024 High

Opublikowano

To dobrze iż już jest ok;] teraz czekam aż zamieścisz swoją opinię na temat gry ewentualnie opisz może kim grasz i dlaczego i w jakie perki idziesz ;]

Ja dzisiaj wieczorkiem możliwe iż zamieszczę parę ss postaci oraz ją opisze (tylko że muszę nowe eq zrobić gdyż już pograłem każdą możliwą postacią (tzn. mag potem zabójca i na końcu wojownik) po 10h przynajmniej i nową zrobiłem a dokładniej Maga Elfa Wysokiego rodu na magię zniszczenia,przywołania i przywrócenia tylko że jak na razie 7lvl ;pp

1318801632-U103988.png

Opublikowano

OMG!!@!@ Teraz nawet nie moge uruchomić kompa (jestem na Trybie Awaryjnym).

Wszędzie mam te paski kropki obraz mi się zlewa proszę o jak najszybszą pomoc!!!

Opublikowano

Przepraszam lecz mnie nie było trochu. A reszta coś nie chce się wypowiadać :(

Jeśli chodzi o twój problem matis to powinieneś napisać na forum skyrim gdyż nie wiem od czego to tak naprawdę zależy czy od sprzętu czy od gry ale zrób może formata i ściągnij jakąś łatke poprawiającą błędy gry o ile jest już jakaś.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

tu już nawet o grę nie chodzi tylko o całego kompa.

Teraz przy ładowaniu WINDOWSA się zacina albo po załadowaniu nic się nie włącza i komputer się resetuje

i mam również zniekształcony obraz. Komp odpala się tylko w Trybie Awaryjnym.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Up

Nie odkopuj starych tematów.

Zamykam.

@Edit

Z nowym rozporządzeniem temat otwieram.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kupiłem grę niedawno, to moja pierwsza gra z serii TES i muszę przyznać, gra się wyśmienicie.

Grałem tarczownikiem, ale na 10lvlu przeniosłem się na zabójcę z mieczem i sztyletem. na razie 13 lvl :)

9,5/10 :)

Trochę brak multi boli :D

sygnazs.png
Opublikowano

Mi się gierka podoba, grałem. Lecz nie najlepsza... nic nie jest najlepsze na świecie ani nikt. Dobra, do tematu. Gierkę oceniam na... 8,9/10. Szczerze wole w Gothica sobie pograć, oo tak! Mój gust. ;)

10906.png

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Gra godna polecenia, bardzo fajny RPG ogromny świat za co tą gre cenie moim zdaniem prawdziwy RPG powinien mieć jak największy świat to jest najważniejsze.

1372333810-U137250.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wątek główny w skyrim jest krótki, jednak zadań/lokacji dodatkowych jest bardzo dużo co bardzo wydłuża długość gry bo po prostu chce się ją eksplorować i robić te dodatkowe zadania.O wiele lepiej jest w ogóle nie ruszać głównej fabuły (tylko kilka pierwszych misji) tylko tak jak napisałem zająć się misjami pobocznymi.

Opublikowano

Dobra grafika, sensowna fabuła, fajne moce, bronie, postacie. Może trochę lipna AI, ale ogółem gra na wielki +. Daję jej 7,8/10 - dlatego iż nie jest, aż tak ogromnym przełomem w porównaniu do Obliviona.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...